Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Magabiztos győzelem - takaréklángon Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 04.

ImageA Magyar Kupa főtáblájának harmadik fordulójában – a küzdelembe most bekapcsolódva – magabiztos győzelmet aratott az NB II-es Tatabánya vendégeként az FC Fehérvár. Varga István több olyan futballistának is lehetőséget adott, aki az utóbbi hetekben kevesebb meccset játszott: így is olyan, erős csapattal álltunk ki, amely az NB I-ben is szerepelhetne, akár valamely rangadón.

A kezdés után a Vidi ragadta magához a kezdeményezést, aztán az első percek fölénye után néhány „Bányász” helyzet is riogatott bennünket: Sebőknek azonban nem volt szüksége bravúrra, hogy megóvja kapuját, a hazai támadók rendre pontatlanul céloztak.

Pontatlanságért mi sem mentünk a szomszédba: több támadásnál a gólpassznak szánt átadás tévesztett célt, így elmaradtak az igazán nagy helyzetek. Bő félóra után viszont az addig is bátran cselező Kulcsár Tamás meglőtte első Vidi-gólját – nem számít, hogy némi szerencsével, úgy, hogy a lövés Mátyus lábán felpattanva csapta be Dénes kapust.

A megsérült, a vádliját fájlaló Horváth Gábor helyére Dvéri állt be, majd az első játékrész utolsó támadásából még egy gólnak örülhettünk: Sitku Illés a tizenhatoson belül szép mozdulattal kezelte le a labdát, majd egyből kipúpozta a felső sarkot. Vagány gól volt!

A szünet után csapatunk ott folytatta, ahol abbahagyta, góllal. A büntető terület bal oldalán árván hagyott Nagy Dani púpozta ki a jobb alsó sarkot – tulajdonképpen kár, hogy ezzel beállította a végeredményt. A maradék majdnem teljes félidőben a fehér Fehérvár takaréklángon játszott, játékosaink keveset mozogtak labda nélkül, keveset is vállalkoztak.

A magabiztos győzelem nem forgott veszélyben, de a csapatot Tatabányára is elkísérő szurkolók a győzelem tényén túl nem sok mindennek örülhettek.

Tatabánya – FC Fehérvár 0-3 (0-2)

Tatabánya, 500 néző.

Vezette: Gyarmati II.

Gólszerző: Kulcsár (32.), Sitku (45.), Nagy D. (51.).

FC Fehérvár: Sebők (Filipovics, 80.) – Lázár, Horváth (Dvéri, 34.), Radovics, Mohl – Farkas, Sifter – Kulcsár, Pavlicic (Elek, 55.), Nagy D. – Sitku.

Edző: Varga István.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >