Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FC Fehérvár - általános iskolai toborzó Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 05.

ImageCsütörtökön klubunk utánpótlásának vezetői, Németh János, Hartyáni Gábor és Kiss Imre a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskolában találkozott a város általános iskoláinak testnevelő tanáraival, hogy az FC Fehérvár leendő utánpótlás-toborzó tornájáról tájékoztatást adjon a részvevőknek.

Németh János beszámolt arról, hogy az 1.-, a 2.- és a 3. osztályos gyerekek számára labdarúgó tornát szervez a klubunk, melyben minden részvevő focista-palánta ajándékot kap és minden, a programban résztvevő iskolát 20.000 forintos részvételi támogatással segítünk.

Az ősz folyamán - terveink szerint októberben és novemberben - már minden korosztály számára tornákat indítunk, melyet tavaszi fordulókkal is folytatni fogunk.

Image
Fotó: FC Fehérvár
 

A program célja, hogy a már meglévő utánpótlás bázisunkat minél nagyobb létszámmal bővítsük, hogy a szakemberek számára minél nagyobb legyen a merítési, kiválasztási lehetőségük. Bízunk benne, hogy népszerű lesz a program, s jó toborzási lehetőség lesz minden, focit szerető korosztály számára.

Ezen felül nem csak a városi, hanem a megyei iskolákkal is rövid időn belül fel kívánjuk venni a kapcsolatot, hogy ők is élni tudjanak ezzel az egyedülálló lehetőséggel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >