Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lőtt gólok nélkül nincs eredmény Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 06.

ImagePénteken este az EBEL-rivális Graz otthonában lépett jégre az Alba Volán. Sajnos egyetlen gólt sem sikerült szerezni, így a találkozó végeredménye nem lehetett más, mint vereség. A Graz igen jól kezdte a találkozót, már a hatodik percben Szuper mögé juttatta a korongot Michael Schiechl. A folytatásban is rengeteg gondot okozott védelmünknek a Kraxner, Dinhopel, Schiechl sor, és általánosságban is a hazaiak voltak az aktívabb csapat. Különösebb gólhelyzetet ennek ellenére nem tudtak kialakítani - fájdalom, de a Volán sem.

A középső felvonásban a "középpályán" zajlott a játék, a nagyobb gólszerzési lehetőségek a 99ers előtt adódtak. Dicséretet mégis inkább amiatt érdemelnek, hogy remekül védekeztek emberhátrányban, legyen szó 5-4 elleni vagy 4-3 elleni játékhelyzetről. Ez egyben az Alba Volán emberelőnyös játékának a kritikája is, természetesen.

Az utolsó harmadban megélénkült az iram, Day szenzációs passzát Stuart váltotta gólra, így igencsak nehézzé vált a vendégek helyzete. Még a szépítő gólt sem sikerült bevinni, így 2-0-ra nyert a Graz.

Az osztrákok győzelme a játék képe alapján megérdemelt, az Alba Volán játéka igencsak közepesre sikerült, ami ilyen szinten már kevés - még akkor is, ha a Graz játékereje nem lebecsülendő, hiszen pár napja a Jesenicét verték idegenben 4-0-ra.

Pontos adatok:

Graz 99ers - Alba Volán 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)
Graz 99ers:
Grumet-Morris - Jakobsen, Mattie, Cullen, Stuart, Kuiper, Brunegger, Klimbacher, Pittl - Iob, Ulmer, Riddle, Lange, Day, Wilfan, Schildorfer, Horsky, Winzig, Schiechl, Kraxner, Dinhopel.
Alba Volán: Szuper - Tokaji, Horváth, Hegyi, Forsyth, Jobb, Ondrejcik - Vaszjunyin, Ocskay, Palkovics, Kovács, Martz, Jackson, Sofron, Fekete, Fodor, Fekti, Tóth.

Gólszerző: Schiechl, Stuart.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >