Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Edzőtáborok.hu, egy oldal sportegyesületeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Becsei Gellért   
2008. szeptember 10.

ImageIdén januárjában indult el Magyarország első, külön edzőtáborozásokkal foglalkozó honlapja az edzőtáborok.hu. Az oldal elsősorban a tábort edzők, sportvezetők munkáját szeretné megkönnyíteni, segítséget nyújtani a táborozó sportegyesületeknek ! Célja, hogy szolgáltatásaival elősegítse a sportegyesületek, szakosztályok edzőtáborozásainak megvalósítását, segítse az edzők, sportvezetők, tábort szervezők munkáját.

Partnerei közül, az egyedi igényeknek legmegfelelőbb ajánlatot és helyszínt kínálja az érdeklődők számára, egyes helyeken akár kedvezményekkel is, ezzel is valamelyest segítve a sporttáborokat, összetartásokat, tervezett programokat.

Folyamatosan bővülő szolgáltatások (például Felmérő-lap sportegyesületeknek), kínálat, lehetőségek mellett, időközönként rövid bemutatkozó cikkek is megjelennek az oldalon, így szívesen jelentetnek meg egy-egy bemutatkozó írást egyesületektől, melyekről hírlevélre való feliratkozáskor elsőként kaphat információt a sportszervezet, edző, sportbarát és minden érdeklődő.

Image
.
 

Elsősorban amatőr-, szabadidősport-, utánpótlás egyesületeknek, nyújt ideális táborozási lehetőségeket, de természetesen profi egyesületek edzőtáborozásaiban is állnak rendelkezésre.

Ha edzőtáborozásról van szó, érdemes felkeresni a www.edzotaborok.hu  címet, ahol mindig hasznos információk állnak rendelkezésre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >