Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
III. Zemplléni Fidelitas Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Demeter Zita megyei alelnök   
2008. szeptember 10.

ImageDr. Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója és Koszorús László, a Fidelitas alelnöke is ellátogatott a III. Zemplléni Fidelitas Találkozóra. Idén, a hagyományoktól eltérően 2008. szeptember 6-7-ig került megrendezésre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei fidelitasosok harmadik találkozója. A rendezvénynek a festői szépségű Sárospatak adott otthont.

A megye majdnem minden csoportjából érkeztek a fiatalok, ki vonattal, ki autóval. A megnyitó előtt a résztvevők a Főiskola kollégiumában elfoglalhatták szálláshelyeiket. Kis pihi után, délben egy finom ebédet fogyasztottunk el a hangulatos V. András Étteremben.

Ezt követően az Újbástya Rendezvénycentrumba vezetett utunk, ahol kezdetét vette egy politikai kerekasztal beszélgetés. A hallgatóságot Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere köszöntette. A kötetlen beszélgetés keretén belül kérdeztük mind a helyi politikust, mind a fórumunk további két meghívottját Dr. Répássy Róbertet és Koszorús Lászlót a fiatalok lehetőségeiről, aktuálpolitikáról (helyi, valamint országos szinten egyaránt) és nem utolsó sorban az egyetemi, főiskolai éveikről, politikusi pályafutásuk kezdeteiről. Ezáltal értékes gondolatokkal, információkkal felvértezve vágtunk bele a délutáni szabadidős programokba, melyek között helyt kapott egy kis megyei évértékelő is. A kellemes vacsora elfogyasztása után, amit a Don Patya pizzériában követtünk el, elérkezett a bulizás ideje. Muzsika, csocsó, tánc…

Voltak, akiknek hajnalig tartott a mulatozás, ezért a vasárnapi istentiszteletet csak fakultatív programként mertük meghirdetni, ami egyben a találkozónk záróakkordját is jelentette. Úgy gondolom élménydús percekkel gazdagodott csapatunk, s jövőre újból megismételjük eme kis találkozót, Sárospatakon, a Rákócziak földjén.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >