Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nagyszerű győzelem Bécsben
Nagyszerű győzelem Bécsben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 13.

ImageAz Alba Volán nagyszerű kapusteljesítményének és hatékony védekezésének ksznhetően nagy meglepetést okozva két vállra fektette a Vienna Capitals csapatát. - Nagy elánnal kezdett a házigazda, egymás után záporoztak a lövések Hetényi kapujára. Az első tíz percben öt hatalmas Capitals-helyzetet hárított a fiatal hálóőr. A Volán ugyanakkor nem tékozolta a lehetőségeit, gyakorlatilag az első kapura lövésből gólt szerzett Fekete emberelőnyös helyzetben.

A folytatásban is támadásban maradt a Vienna, de csak a 20. percben tudott egyenlíteni Werenka. A középső harmad hidegzuhannyal kezdődött hazai szempontból: Kovács egy újabb emberelőnyt értékesített. Visszaesett a sárga-feketék teljesítménye, igaz Selmser, Gallant és Dolezal is kiegyenlíthetett volna, de Hetényi eszén nem tudtak túljárni. Ismét a dudaszó előtti percben jött a hazai találat, a próbajátékos Riihijärvi lőtte ki a hosszú felsőt.

A záró játékrészben a Vienna megpróbálta a találkozó folyamán előszr átvenni a vezetést, de minden kísérletük kudarcot vallott. Nem úgy Volán-részről: Palkovics remek kiugratást kapott, és mattolta Labbét. Nyomott a meglepett házigazda, de sikerült megmenteni az előnyt, így legyőzni a neves ellenfelet! Remek eredmény, igazán biztató a szezonkezdet előtt.

Visszavágó vasárnap, -figyelem - 18:00-tól, Székesfehérvárott - ezt a találkozót nem érdemes kihagyni!

Vienna Capitals - Alba Volán 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)  

Vienna Capitals:

 Labbè - Lynch, Casparsson; Werenka, Teppert; Altmann, Ignatijevs; Rotter, Gallant, Healey; Björnlie, Selmser, Tropper; Divis, Lederer, Riihijärvi; Jude, Dolezal, Johnston.

Alba Volán:

Hetényi - Horváth, Tokaji; Forsyth, Byström; Ondrejcik, Jobb; Bonni; Martz, Hegyi, Fodor; Ocskay, Palkovics, Vaszjunin; Sofron, Kovács, Fekete; Nagy.

Gólok: Fekete, Kovács, Palkovics

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >