Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mélységesen fel vagyok háborodva a sportnapilap írásán! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 15.

ImageEgyüttesünk vezetőedzője, Varga István (képünkön) nagy örömmel nyitotta ki - volna - vasárnap a sportnapilapot, s nyomban elképedt a Honvéd elleni tudósításunk cikkén. Ebben három légiósunkat, Marko Andicsot, Ilija Radovicsot és Goran Vujovicsot gúnyos megjegyzésekkel illették. Andicsról ezt írták: "Azon légiósok egyike, akiért egy forintot is kár fizetni."

Radovics a következő "címet" kapta: "Egy lebontásra ítélt épületnél nagy hasznát vehetnék: remekül rombol."

Míg montenegrói utánpótlás válogatott csatárunk, Vujovics a következő "jelzőt" kapta: "Ezen a meccsen nem derült ki, hogy miért állt futballistának."

Ezekről kérdeztük a mestert, hogy mi az ő reakciója.

- Engem nagyon meglepett a napilap mai írása! Megmondom őszintén, nem tudom mire vélni az írást, írásokat, mert a harmadik fehérvári mérkőzésen teszi ezt a lap! Szerintem nem volt rossz a játék. Egy közepes színvonalú, de a magyar viszonyok mellett egy igen jó mérkőzést játszottunk a Honvéddal. Nem kibekkeltünk egy, egygólos győzelmet, hanem akció gólokat rúgtunk! Kihasználtuk a Honvéd gyengeségeit. Tudtuk, hogy mi az erősségük, s, hogy mi a gyengéjük. Mi erre építettük a taktikát. Amit nagyon zokon veszek, hogy a játékosaimat úgy bírálják, hogy nem hogy szaksajtónál, de még a bulvárnál sem szabad. A vasárnapi cikk alapján személyiségi jogaiban sértik meg Andicsot, Radovicsot és Vujovicsot. Rossz érzés volt nekem olvasni a sorokat. Andicsról, aki szerintük egy fillért sem ér, a Honvéd játékosai egyszer sem tudtak átjátszani. Radovicsot, aki 200 szerb bajnoki mérkőzést játszott, "építéshez" küldenék a cikk írói, míg a tehetséges montenegrói válogatott Vujovicsról azt írják, hogy "nem tudják, hogy miért állt focistának". Sajnos ezek az írások már ismétlődnek hétről-hétre. A felháborító az, hogy azok bírálják így a játékosaimat, játékosainkat, akik megyei elsőoszálynál magasabb szinten még nem futballoztak! Örülök, hogy nyertünk, s szeretnénk az MTK elleni is győzni a pénteki tv-s mérkőzésen! El szeretnénk érni a céljainkat, azonban a sajtó, konstruktív munkájára továbbra is szükségünk van! Hajrá Vidi!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >