Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Aláírásgyűjtés az előrehozott választásokért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

Image„A jelenlegi, súlyos politikai, gazdasági és erkölcsi válság egyetlen megoldása Magyar Országgyűlés önfeloszlatása és előrehozott választások tartása.” – aki egyet ért ezzel a kijelentéssel, az csatlakozzon a Budakalászi Polgári Körök Szövetsége által kezdeményezett aláírásgyűjtéshez, az előrehozott választások megtartásáért! A Szövetség megállapítása szerint az ország gazdasági-pénzügyi helyzete olyan tragikus, hogy a teljes összeomlás a küszöbön áll – hacsak nem teszünk ellene valamit.

Felhívásukban az áll, hogy a most regnáló hatalom képviselői kilátástalan helyzetbe hoznak minket, s az utánunk jövő generációkat is. Az állam adósságai már teljesíthetetlenek, a hatalmas korrupció szétbomlasztja a gazdaságot és a tisztességes versenyt, a nemzeti vagyont elherdálják, s a magyar földet is kiszolgáltatják „idegeneknek”.

A Budakalászi Polgári Körök Szövetsége a következőt tette közzé:

„Alá kell írni az erkölcsi válságért, a két ízben is elkövetett választási csalásért, az eltitkolt országhelyzetért, amivel megtévesztettek sokunkat. A kórházainkért, az egri egészségügyi dolgozókért. Az országot kényszerűségből elhagyó orvosainkért, ápolóinkért. Azokért, akik értelmetlenül szenvednek, majd meghalnak, mert gazdasági megfontolásból nem kapnak megfelelő gyógykezelést. A rákos betegekért, akiket hónapokkal később kezdenek kezelni hasonló okok miatt. Akinek a műtétjét elhalasztják pénzhiány miatt. Papp Lajos professzorért. A kifizetett vizitdíjért, kórházi napidíjért, kórházi széfekért. Horváth Ágnes lelki üdvéért.

Gyermekeinkért, akiknek nem tudnak még egy érettségit sem probléma nélkül lebonyolítani. A szétvert oktatásért. A pedagógusokért, akik a nemzet napszámosai, de megalázzák, megverik Őket. A gyerekekért, akik nem kapnak megfelelő oktatást. A bezárt kisiskolákért és a digitális táblákért. Azokért, akik tovább írhatják az érettségit, meg azokért, akik nem. Az egyházi iskolákért. Azokért a cigány honfitársainkért, akiknek a szavazatait lejárt szavatosságú konzervekkel vásárolják meg, ahelyett, hogy munkát adnának nekik.

A tanyákon és kistelepülésen élőkért, akik félnek, mert rettegésben tartják Őket, lelopják minden terményüket, és nem védi meg Őket senki. A becsapott libatenyésztőkért, dinnyetermelőkért, tejtermelőkért és minden magyar gazdáért, akiket tönkretettek a multik által behozott silány minőségű dömping terményekkel. Akiknek nem fizették ki a törvény által biztosított agrártámogatásokat. Az öngyilkossá lett gazdákért és családjaikért. Azokért, akiknek kilőtték a szemét és rendőri brutalitás áldozataivá váltak. A testüregben turkálókért, és akiknek a testüregében turkáltak. Akiket ártatlanul megvádoltak és meghurcoltak csak, mert a polgári kormány alatt viseltek valamilyen tisztséget. Keller László lelki üdvéért. Az Öszödi beszédért.

Mindazokért, akiket a médián keresztül mindennap megtévesztenek, azért az agymosásért, amivel el lehet érni, hogy több millió választópolgár ne tudja felismerni saját érdekét. A szélsőséges liberalizmus terjesztői miatt, akik szétverték a nemzet összetartó erejét, a múltját, kultúráját, hitét, a családi kötelékeket. A „lesvájcisapkázott” Szent Koronáért. A meggyalázott nemzeti ereklyéinkért, a lefasisztázott, leantiszemitázott milliókért. A Turul madárért. A cserbenhagyott határon túl élő magyar honfitársainkért. Azokért, akik dacolva mindennel rendületlenül kitartanak magyarságuk mellett. A bezárt postákért és vasúti szárnyvonalakért. Azért, mert évek óta nem működik a magyar államigazgatás, és nincs hatékony kormányzás.

Az ország hülyítéséért. A maffia módszerekért. Az elhibázott gazdasági döntésekért. A tisztességes vállalkozókért, köztisztviselőkért. A vasutasokért és a Volán dolgozókért. A honvédelemben dolgozók és a belügyi munkát végzők tisztességéért. A nyugdíjasokért, akiket rendszeresen félrevezetnek és felhasználnak a szavazatok megszerzése érdekében. A nagycsaládosokért, akik fenntartják az országot és biztosítják annak továbbműködését, jövőjét.

Mindazokért, akik egy hosszú élet munkája ellenére sem tudják kifizetni a közüzemi díjaikat, gyógyszereiket. Akiknek nem marad annyi arra, hogy tisztességgel éljenek, akik nem laknak jól rendszeresen. Akik nem tudják kifizetni a gyerek napközijét. A tehetetlen politikai elitért, aki ragaszkodik hatalmához.

A munkanélküliekért, a magas inflációért, amely elértékteleníti megtakarított pénzünket. Mindazokért, akik fenti okok miatt elhagyták hazájukat. Mindazon gyermekekért, akik nem tudnak megszületni, mert olyan súlyos válságban élünk, hogy a családok nem képesek vállalni Őket. A drasztikusan csökkenő lélekszám miatt, a nemzet haldoklásáért. Magunkért, mert, ha ennek nem vetünk mihamarabb véget, az utánunk jövők minket tesznek saját helyzetükért felelőssé…

Kérjük, folytassák a fenti gondolatmenetet.”

Az aláírási ív letölthető a következő honlapról:

www.budakalasz-elorehozottvalasztas.hu

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >