Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Polgári Frakció sajtóközleménye
A Polgári Frakció sajtóközleménye Nyomtatás E-mail
Írta: Polgári Frakció   
2008. szeptember 16.

ImageReagálás a ki-tudja-milyen-pénzből finanszírozott fehervarert.hu oldalon megjelent Önkormányzati képviselők is érzik a felelősségüket című cikkre. - Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fehervarert.hu szerkesztőségéből a Polgári Frakció idézett rendezvényén senki nem vett részt, azon fényképet nem készített, ezek után meglepő, hogy a fehervarert.hu még fényképpel is rendelkezik az eseményről...

Sajtóközlemény

Reagálás a ki-tudja-milyen-pénzből finanszírozott fehervarert.hu oldalon megjelent Önkormányzati képviselők is érzik a felelősségüket című cikkre. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fehervarert.hu szerkesztőségéből a Polgári Frakció idézett rendezvényén senki nem vett részt, azon fényképet nem készített, ezek után meglepő, hogy a fehervarert.hu még fényképpel is rendelkezik az eseményről.

A Polgári Frakció tagjai nemcsak évente egyszer megszervezett kampányrendezvényen, hanem az év minden napján – képviselői esküjükhöz híven - felelősséggel dolgoznak a társadalom, a körzeteikben élők életminőségének javításáért és jobbításáért és az emberek lakóhelyének környezettudatos megóvásán és javításán.

A Polgári Frakció képviselői NEM a Városháza mélyén megbúvó közpénzből fizetett politikai kampányfelelős utasításai szerint cselekszenek, hanem a fehérvári polgárok elvárásait és kívánságait követve a környezetükért és a társadalomért érzett felelősségtől vezérelve dolgoznak a várost irányító, MSZP-SZDSZ koalíció által meghatározott költségvetés keretei között és az elvégzett munkával nem a politikai munkatársnak, hanem az őket megválasztó és a nem rájuk szavazó polgároknak tartoznak elszámolni.

Székesfehérvár, 2008. szeptember 16.

A Polgári Frakció nevében:

Vargha Tamás tanácsnok

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1171&Itemid=31

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >