Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
"Elszegényedés és eladósodás van" - Demonstráció az Országalmánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 16.

ImageKaszás István, a Fehérvári Polgári Védegylet elnöke már több ízben segítette honlapunk munkáját fontos információkkal és program-felhívásokkal. Legutóbb a Benesi jogfosztások elleni tiltakozás kapcsán olvashatták nevét a Fehérvári Hírek oldalain, most pedig egy holnapi demonstrációra hívta fel figyelmünket, amelyet Székesfehérváron, az Országalmánál tartanak „Magyarország felemelkedéséért”.

Tisztelt Sajtómunkatársak, társadalmi szervezetek és pártok képviselői!

Kettő évvel ezelőtt a miniszterelnök ország gyalázó beszédének nyilvánosságra hozatalával országos méretű tiltakozó hullám kezdődött el.

2008. szeptember 17-én 18 órakor az Országalmánál emlékeztető demonstrációt tartunk, mert: Az elmúlt kettő évben is folytatódott az országunk belső állapotának és külső megítélésének romlása. Az Unió sereghajtói leszünk. Nem változott az elmúlt kettő esztendőben az állam intézményrendszerének tudatos szétverésére irányuló kormányzati akarat. (honvédség, egészségügy, oktatás, falurombolás…)

Bár az Állami Számvevőszék vizsgálata jelentős vagyonvesztést állapított meg a privatizációs ügyleteket vizsgálva, felelősök nincsenek, az ügyészség nem kezdeményez vizsgálatokat. Jogállamiságról ma már nem beszélhetünk Magyarországon, tömeges jogsértésről viszont igen. A rabló privatizáció, a jövő nemzedékek emberhez méltó életlehetőségeit veszélyezteti.

Ma, amikor a kormányzati privatizációs szándék már a vízvagyonunkat veszélyezteti, ténylegesen életünkről van szó. Aki a vizet birtokolja, az életünkről dönthet.

Nincsenek jobboldali és baloldali vízcsapok! Nincsen jobboldali vagy baloldali elszegényedés és eladósodás. Elszegényedés és eladósodás van.

Nincsen jobboldali vagy baloldali felemelkedés. Csak közös felemelkedés van. Az életünk és a sorsunk közös, bármelyik szavazótáborhoz is soroljanak bennünket! A pusztító folyamatokkal szemben erősödő és egymással és egymásért szolidaritást vállalni akaró és tudó civil szerveződések éledésének vagyunk szemtanúi országszerte. Ez az élni akarás adhat reményt mindannyiunknak.

Tisztelt Sajtómunkatársak, társadalmi szervezetek és pártok képviselői! Segítsenek, hogy a remény egy felemelkedni tudó Magyarországban, valósággá válhasson!

A szervezők nevében:

Kaszás István Elnök, Fehérvári Polgári Védegylet

Kapcsolódó cikkeink:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1104&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=363&Itemid=44

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >