Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Halálos baleset a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 16.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére ma reggel nem sokkal fél hét után. A 63-as főúton Székesfehérvár és a bodakajtori bekötőút között egy személyautó és egy hűtőkocsi ütközött. A balesetben a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A káresethez a székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a helyszínre. A 63-as főúton Székesfehérvár és a bodakajtori bekötőút között egy Opel Astra személygépkocsi és egy Toyota kisteherautó ütközött. A mélyhűtött zöldséget szállító Toyota az út szélén a jobb oldalára borult.

Image
Fotó: Bisztricz Anett
 

Az Opelt vezető férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A hűtőkocsit vezető férfit a mentők kórházba szállították. A felborult kisteherautót a veszprémi tűzoltóságról érkezett daru segítségével állították kerekeire.

A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére, több mint három órán keresztül teljes útzár volt a 63-as főút ezen szakaszán.

 
< Előző   Következő >