Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Csillámtetkó, lufi-bohóc, zenés műsor - fotózással! - Szülinapi buli otthon!
Csillámtetkó, lufi-bohóc, zenés műsor - fotózással! - Szülinapi buli otthon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 21.

Image Ha valaki valóban felejthetetlen születésnapi bulit szeretne rendezni gyermekének, akkor most már ki se kell lépnie a lakásából! A szülők saját otthonukban, kényelmes körülmények között nézhetik végig, hogyan szórakoztatja az apróságokat egy összeszokott, vidám csapat lufihajtogató bohóccal, zenés gyermekműsorral, miközben minden gyerkőc kedvére való csillámtetoválást kap, s mindezt még fényképeken meg is örökítik!

 

A székesfehérvári Szülinapom Csapat az 1-12 éves korosztályt célozza meg interaktív játékokkal, zenével, énekkel, táncos foglalkozásokkal, csillámtetoválással, arcfestéssel, lufiállatkákat hajtogató bohóccal, a család otthonában, az óvodában, illetve bármilyen helyszínen!
 

Image
.

 

 
 
Ráadásul egy profi fotós a buli minden pillanatát megörökíti, amely örök emlékként szolgál a szülőknek, az ünnepelt gyermeknek, és a kis vendégeknek egyaránt. A program alatt - az esemény jellegétől függően - kb. 150-200 fénykép készül, amelyet DVD-re írva kapnak meg a szülők – a legjobbakat pedig retusálva.
 

 

Image
.

 

Image
.

 


 


 
„A születésnap megszervezése-lebonyolítása során célunk, hogy az ünnepeltnek és kis barátainak felejthetetlen napot szerezzünk.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek a Szülinapom Csapat koordinátora, Kalocsáné Kernusz Viktória, aki csillámtetoválásokat és arcfestéseket készít már hosszú évek óta – „Vidám játékokkal, érdekes, kreatív foglalkozásokkal szórakoztatjuk őket. Mesékkel, dalokkal kötjük le figyelmüket, így segítve ezzel az anyukáknak apukáknak, hogy ők is élvezhessék gyermekük e fontos ünnepét. A vidám perceket pedig nem hagyjuk eltűnni az időben, hanem minden egyes mozzanatot megörökíti fotósunk.”
 

Image
.

 

Image
.

 


 

  
 
Bővebb információ: www.szulinapom.hu  
 

 

Image

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >