Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mert nem csak a külső számít...
Mert nem csak a külső számít... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 18.

ImageAz emberek általában sokat foglalkoznak a külsejükkel. Figyelnek arra, hogy egymással harmonizáló – és testalkatukhoz tökéletesen illő - ruhadarabokat vegyenek fel, a hölgyek folyamatosan igazgatják a frizurájukat, krémeket kennek magukra az üde arcbőr, s a fiatalság látszatának megőrzése érdekében. Az egészségükre azonban már közel sem ügyelnek annyira. Östör Annamária önkormányzati képviselő, az Egészségügyi Bizottság alelnöke ezért is tartja fontosnak a szeptember 20-án megrendezendő Egészségnapot.

Úgy véli, hogy az ingyenes szűrővizsgálatok, az egészségügyi felvilágosító előadások végre a „belsőt” is a középpontba helyezik, a nem látható dolgokat, amelyek sokkal fontosabbak a külcsínnél.

Mert, ha betegek vagyunk, az hamarosan kiüt az arcunkon: a beesett szemeket és a sárguló bőrt semmilyen kozmetikum nem tudja eltakarni, ahogy a megfáradt, fájdalmakat átélő ember mosolya sem lehet soha sem igazi.

Östör Annamária elmondta, hogy a Közgyűlés elé most kerül majd a méhnyakrák elleni védőoltás ingyenes bevezetésének kérdése – amelyről korábban már tájékoztattuk a Kedves Olvasókat -, s ehhez kapcsolódóan az Egészségnapon az Alexandra Könyvesboltban egy előadás is hallható majd.

A képviselő asszony arra kér mindenkit, látogasson el e rendezvény-sorozatra, s ne csak a kapcsolódó koncertekre, élvezetes programokra koncentráljon, hanem az egészségmegőrzés témakörére is…

 

Kapcsolódó cikkünk: 

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=302&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >