Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A fehérvári rögbisek ismét taroltak
A fehérvári rögbisek ismét taroltak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 23.

ImageKiválóan szerepelt a női rögbi Interliga első őszi fordulójában a Fehérvár RC.- tájékoztatta szerkesztőségünket Mátay Balázs FRC elnök - A legutóbbi sorozat második helyezettje mindhárom ellenfelét legyőzte Ausztriában. A cseh válogatottat nagy küzdelemben 24-19 -re, az osztrák Linz együttesét 24-0 -ra, míg a régi rivális -szintén ausztriai- Donau RC -t 12-0 -ra.

Mátay Balázs elmondta: Gyolcsos Ferenc csapatának játéka sokat javult a legutóbbi hazai bajnoki mérkőzésekhez képest, ami bíztató a folytatásra nézve. Az első találkozón főleg Kaposi Anna és Gyolcsos Mária eredményes játékának köszönhették a fehérváriak a győzelmet. Utóbbi a meccs vége előtt néhány másodperccel vitt céljával döntötte el az izgalmas, változatos csatát.

A gyengébb játékerőt képviselő hazai alakulat, a Linz ellen tartalékosan, erejével takarékoskodva is simán nyert az FRC. Itt főszerephez jutott a három érdi vendégjátékos, Deák, Kiss és Fehér, akik 20 pontot szorgoskodtak össze a 24 -ből.

A torna záró találkozóján fegyelmezetten védekezve, jól játszottak a Fehérvár Rugby Club hölgyei, akik Kaposi Anna két céljával és Pölöskei Petra eredményes jutalomrúgásával végül 12-0 -ra legyőzték legnagyobb vetélytársukat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >