Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow "A Felcsút biztosan bizonyítani akar."
"A Felcsút biztosan bizonyítani akar." Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 23.

ImageElső csapatunk ma este Felcsúton játszik MK mérkőzést, amellyel kapcsolatban vezetőedzőnk, Varga István a következőket mondta honlapunkak: "Minden bizonnyal nagy mérkőzést vívunk majd: a Felcsút SE-ben négy állandó játékosunk játszik kölcsönben, akik bizonyítani akarnak."

"Sajnos a hétvégéhez képest a gondjaim nem lettek kisebbek, a változatosság kedvéért most Nagy Danin és Mohl Dávidon jelentkeztek azok a hasmenéssel járó tünetek, amelyek a múlt héten Simeket és Farkast gyengítették, úgyhogy mindketten átestek az infúziós kezelésen. Ráadásul Sebők is fájlalja a torkát, holnapig még kiderül, be tud-e állni a kapuba. Horváth szerencsére már vállalta a játékot és a kispadon ott lesz Polonkai Attila is, aki a normál edzések mellett külön tréningeken is részt vesz, hogy ismét formába lendüljön. Teljesen nyilvánvaló, hogy mindkét együttes célja a továbbjutás, de természetszerűleg csak egyikünk folytathatja a Kupát." 

A mai összeállítás a következőképp alakul: Sebők (Németh) - Lázár, Koller, Horváth, Andics - Romero, Farkas, Sifter - Vujovics, Sitku, Pavlisics

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >