Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az Ability Park road showja Székesfehérvárra érkezik
Az Ability Park road showja Székesfehérvárra érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 25.

ImageA fogyatékos emberek mindennapjait játékos formában bemutató interaktív élménypark Székesfehérváron, a Tesco parkolójában várja a családokat és a játszani vágyókat. – tudtuk meg Bence Dorinától, az Open Communications Kft.kommunikációs tanácsadójától - Az év támogatottja 2008" program keretein belül megvalósuló Ability Park road show holnap érkezik városunkba, s szeptember 28-ig várja a játszani vágyókat megújult játékokkal, mozgó élmény-elemekkel.

Fejér megyében a fogyatékos ügyet kiemelten kezelik, hiszen a térségben zajló, fogyatékos emberek munkahelyi elhelyezkedését szolgáló képzésekről, és az ezekkel kapcsolatos munkaerőpiaci integrálódási folyamatokról folyamatosan tájékoztatják az érintetteket.

A szeptember különösen hangsúlyos időszak a város életében, mivel "Esélyegyenlőségi hónapot" tartanak. A "Székesfehérvár látássérült szemmel" elnevezésű program azt a célt szolgálja, hogy felhívják a figyelmet az akadálymentesítés jelentőségére.

Bencze Dorina elmondta: ezek a törekvések a fogyatékos ügy mellett összhangban állnak az Ability Park céljaival, hiszen a Park állandó foglalkoztatású látás-, hallás- és mozgássérült, valamint értelmi fogyatékos és autista animátorai segítségével mutatja be a fogyatékos emberek mindennapi helyzeteit.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >