Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Cecén rendőrőrsöt adtak át
Cecén rendőrőrsöt adtak át Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 19.

Image Ünnepélyes keretek között adták át tegnap a Cecei Rendőrőrsöt.

 

Cece Nagyközség és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködésének köszönhetően 2014. március 18-án a Cecei Rendőrőrs állománya egy felújított épületet vehetett birtokba.

A nemzeti színű szalagot Varga Gábor országgyűlési képviselő, Cece Nagyközség polgármestere, Dr. Varga Péter r. ezredes a Fejér Megyei Rendőr-főkaptányság vezetője, Lasancz Zoltán r. ezredes a Sárbogári Rendőrkapitányság vezetője és Nagy Dávid r. törzsőrmester a Cecei Rendőrőrs parancsnoka vágta át.

Varga Gábor polgármester az ünnepélyes átadón köszöntötte a meghívott vendégeket, a környező települések polgármestereit, valamint a rendőrőrs állományát. Kiemelte, hogy Cece Nagyközség az újonnan átadott rendőrőrssel, a polgárőrséggel valamint a tervezett térfigyelő kamararendszer bővítéssel lépést kíván tartani a XXI. századi közbiztonsági követelményekkel.

Dr. Varga Péter r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány reményét fejezte ki, hogy a Cecei Rendőrőrs átadása pozitív irányba befolyásolja a Cecén és a környező településeken lakók szubjektív biztonságérzetét. Kiemelte, hogy a Sárkeresztúri Rendőrőrs, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság és a Cecei Rendőrős elhelyezkedése miatt lehetővé teszi a rendőri erők hatékonyabb fellépését a jövőben. Hangsúlyozta a térségben szolgálatot teljesítő körzeti megbízottak munkájának fontosságát és biztosította a jelenlévőket arról, hogy a cecei állomány mindent meg fog tenni, hogy kivívja az állampolgárok rendőrségbe vetett bizalmát, és köszönetét fejezte ki Cece Nagyközségnek a támogatásáért, amivel ez a fontos projekt megvalósulhatott.  

 

 
< Előző   Következő >