Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Vádemelés a trafikbetörők ellen
Vádemelés a trafikbetörők ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 26.

Image Egy hónap alatt két alkalommal is betörtek ugyanabba a Nemzeti Dohányboltba. A székesfehérvári rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak ellenük.

 
 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást három székesfehérvári férfi ellen. A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. december 16-án érkezett bejelentés Székesfehérvár, Eszperantó térről, mely szerint az ott található Nemzeti Dohányboltba ismeretlen személyek betörtek és onnan dohánytermékeket loptak el.
 
Ugyanennek a boltnak a tulajdnosa 2014. január 16-án újabb bejelentést tett, mert az ismeretlenek aznap ismét bementek üzletébe és onnan megint cigarettát vittek el. A székesfehérvári nyomozóknak a második lopás követően sikerült azonosítaniuk azt a három székesfehérvári férfit, akik a bűncselekményeket elkövették.
 
A nyomozók B. György 19 éves, K. Tamás 31 éves és N Gábor 19 éves székesfehérvári lakosokat elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol mindhármukat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mely során a terheltek elmondták, hogy első alkalommal hárman együtt törtek be, második alkalommal azonban csak ketten voltak ott.
 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a velük szemben folytatott nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.
 
< Előző   Következő >