Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Belépett az MTSZ soraiba a móri Tattoo Stúdió
Belépett az MTSZ soraiba a móri Tattoo Stúdió Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 02.

Image Belépett a Magyar Tetoválók Szövetségébe (MTSZ) a móri Amparito Tattoo & Piercing Stúdió. A napokban létrejött „egyesülés” az MTSZ céljaival való azonosulást jelképezi.

 
Az MTSZ tevékenységének céljai közé tartozik a tetováló és testékszerész kultúra fejlesztése, megismerése és terjesztése országos szinten, a tetováló és testékszerész tevékenység - mint művészeti, alkotó tevékenység - széleskörű megismertetése, társadalmi szintű bevezetése és elfogadtatása.
 

Image
.

 
Ezen kívül a tetováló és testékszerészettel kapcsolatos módszertani ismertetők, kiadványok készítése és terjesztése.
 

Image
.

 
 
„Fontos a tetováló és testékszerész tevékenység szakmai tisztaságának, valamint a társadalmi szintű és egyéni elvárásoknak megfelelő körülményeinek megteremtésének elősegítése és azok fenntartása iránti egységes fellépés lehetőségének a megteremtése is.” – nyilatkozta lapunknak az Ampario Stúdió alapítója – „Az MTSZ céljaival kapcsolatos nevelés, oktatás, képességfejlesztés és ismeretterjesztés is a terveink között is szerepel. A jövőben koncentrálni fogunk a szakmai képzés és továbbképzés alapfeltételeinek megteremtésére, és közreműködünk majd a tetováló és testékszerész tevékenységgel kapcsolatos szakmai konferenciák, tanfolyamok, táborok, képzések és továbbképzések szervezésében is.”
 

Image
.

 
 
Az Amparito Tattoo & Piercing stúdió másfél évvel ezelőtt kezdte meg működését Móron. Kezdetben csak tetoválással és testékszerek behelyezésével foglalkoztak a szalonban, később gravírozással, hegtetovással bővült a szolgáltatási kör, majd lehetőség nyílt tetoválások eltávolítására is lézeres kezeléssel és a Rejuvi féle kémiai tetoválás eltávolítással.
 

Image
.

 
Sőt, mostantól Dévényi Natália Okleveles Professzionális Sminkes és Okleveles, EU szakvizsgával rendelkező Kozmetikai Tetováló által végzett szolgáltatásai is igénybe vehetők.:
 
- Sminktetoválás (szemöldök-, szemhéj-, és száj tetoválás)
- Hajtetoválás (a kopaszodás elfedése tetoválással)
- Orvosi tetoválás (mikropigmentálás, a pigment hiányos állapotok tüneteink elfedése tetoválással, hegek elfedése)
- Professzionális smink.
 

Image
.

 
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >