Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Kezdődik a Horvát István utca és a Lövölde út felújítása
Kezdődik a Horvát István utca és a Lövölde út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. április 14.

Image A Saára Gyula útfelújítási program keretében megújul a Lövölde út, valamint a Horvát István utca Balatoni úti körforgalom és Széchenyi út közötti szakasza. A forgalom biztosítása mellett kerül sor a kivitelezésre, ám a várható torlódások miatt kerülő útvonalat javasolnak a közlekedési szakemberek.

 

A Horvát István utca Balatoni úti körforgalom és Széchenyi út közötti szakaszán ma, 2014. április 14-én kezdődik a munka a Saára Gyula útfelújítási program keretében és előreláthatólag május elején be is fejeződik. A Lövölde út burkolata várhatóan 2014. április 30. és május 23. között újul meg. A kivitelezés mindkét területen a forgalom biztosítása mellett történik, az autósoknak csak ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk.

Az útfelújítások ideje alatt kialakulhatnak torlódások, így a közlekedési szakemberek kerülő útvonalak igénybe vételét javasolják. A Horvát István utca elkerülésére a Balatoni út, vagy a Csíkvári út használatát ajánlják, a Lövölde út elkerülésére pedig a Horvát István utca (nem felújítás alatt álló szakasz) – Deák Ferenc utca – Budai út útvonalat javasolják.
 
 

Azoknak a gépjárművezetőknek, akik a déli városrészek közötti közlekedésre használták a fenti utakat, illetve a Mártírok útját, azok számára azt tanácsolják, hogy az elkerülő út – M7 autópálya (7-es számú főutak közötti szakasza díjmentesen használható) – Seregélyesi út, vagy Budai út útvonalat vegyék lehetőleg igénybe. 

A felújítás idejére a gépjárművezetők megértését és türelmét kérik, valamint felhívják a figyelmüket arra, hogy úticéljuk  megközelítésekor a bevezetett ideiglenes forgalomszabályozásokat vegyék figyelembe.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >