Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow SIKERES HÉTVÉGÉT ZÁRTAK A FEHÉRVÁRI RÖGBISEK
SIKERES HÉTVÉGÉT ZÁRTAK A FEHÉRVÁRI RÖGBISEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 15.

Image Esztergomban rendezték meg az U 18. Európa Bajnokság D csoportos elődöntőjét. A Döntőt a Magyarország vívta Lettország csapata ellen. A mérkőzést 24 - 6. a vendég Lettek nyerték, ők jutottak tovább. Fehérvárt Sellei Zsolt és Kerék Ádám (FRC) képviselte. Egy erősebb ellenfél ellen veszítettek, mindketten kiállóan végig küzdöttek a mérkőzés és emelt fővel jöhettek le a pályáról.

 

 

Szintén Esztergomban az Utánpótlás csapatok mérkőztek:

Eredmények: U 8. István Király általános Iskola 2. hely, U. 10. korosztály 2. István
Király általános iskola, Ú. 10. korosztály Táncsics Mihály általános iskola 3. hely,  U. 12. Tóvárosi általános iskola. 7. hely. Ú. 14. Zentai úti általános Iskola 4. hely.
Mérkőztek a GÍR programban résztvevő csapatok is (Kezdő játékosok) U. 14. korosztályban a Fehérvár Rugby Club ifjú lányai a második helyen végeztek.
 
EB mérkőzést vívott szombaton Esztergomban  Magyarország és Ausztria férfi csapata is. A mérkőzést a magyar csapat nyerte 23 - 12. re.
 

 
Vasárnap Fehérváron folytatódott a rögbi hétvége. a Fehérvár Rugby Club férfi csapata a Köfém rögbi pályán fogadta a Pannon Kupa nyugati csoport résztvevőit: Az Exiles (Budapest) és a Budapesti Medvék Csapatát.

Fehérvár Rugby Club - Exiles 34 - 7. / 12 - 0.

FRC pontszerzők: Bobrovniczki Péter. 5 pont, Őrsi Dávid 2. pont, Csörgei István 5 pont, Krepsz Áron 5 pont, Kerék Ádám Az EB után is pályára lépett de csak 10 percig, ráadásul 5 pontos célt is szerzett, Antal Benjámin 10 pont.
 


Fehérvár Rugby Club - Bears - Budapest. 19 - 12./12 - 7. 

Ez már nehezebb falatnak bizonyult az első félidőben Őrsi Dávid 5 pontos célja, majd Antal Benjámin újabb célja 5 pont, melyet Őrsi 2 pontos jutalomrúgása 2 pont 12 - 7 első félidőt eredményezett.

A második Félidőben a Békéscsabáról igazolt Kéki István félpályás elfutása 5 pont + Őrsi jutalomrúgása 2 pont 19 - 7. re módosította a mérkőzés állását. A Medvék még szépítettek 5 pont, de a végeredményt már nem tudták megfordítani 19 - 12 győzött a Fehérvár Rugby Club.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >