Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyuszisimogató lesz hétfőn a HEROSZ-nál
Nyuszisimogató lesz hétfőn a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 18.

Image Ismét megrendezi hagyományos nyuszisimogató programját a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Ezúttal húsvét hétfőn, 14.00 órától várják a családokat a Takarodó út 5. szám alatti menhelyen.

 

A HEROSZ Állatotthon azoknak a családoknak szeretne segíteni, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak a gyermekeiknek élő állatot vásárolni az ünnepekre, ám mégis szeretnék megörvendeztetni a kicsiket. Április 21-én, húsvét hétfőn 14.00 és 16.00 óra között rendezik meg a hagyományos nyuszisimogatót. Biztonságos, ellenőrzött körülmények között lehet megtekinteni és megérinteni az állatokat, ezen kívül húsvéti színezőkkel, kifestőkkel, és vetélkedőkkel várják a gyerekeket. Lehet tojást festeni, melyhez a tojást a vendégeknek kell magukkal hozniuk, a festékeket és a mintákat a szervezők biztosítják.

 


 

A vendégek ezúttal is megtekinthetik az Fehérvári Állatotthont, ahol jelenleg 120 kutya és 35 cica várja az örökbefogadó gazdikat. Lehet adományokat - állateledelt, játékokat, takarókat, plédeket - vinni, illetve aki megteheti, pénzbeli támogatással is segítheti az állatok jobb életkörülményeinek megteremtését és orvosi ellátását.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >