Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow LAKÁSOK FIATALOKNAK, HITELKÁROSULTAKNAK, KÖZFELADATOT ELLÁTó dolgozóknak
LAKÁSOK FIATALOKNAK, HITELKÁROSULTAKNAK, KÖZFELADATOT ELLÁTó dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 11.

Image

Közszolgálati bérlakásokra pályázhatnak közfeladatot ellátó személyek és fiatalok otthon-teremtésére is pályázatot írtak ki, a város területén élő fiatal házaspárok lakáshelyzetének átmeneti megoldására. Szintén pályázatot hirdet az önkormányzat a kizárólagos tulajdonában lévő lakások bérbeadására a város területén élő, banki kölcsöntartozás miatt otthonukat elvesztett személyek részére.

 

A Közszolgálati bérlakáspályázatot az önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakások bérbeadására a város területén közfeladatot ellátó személyek részére nyílt pályázatot írt ki, többek között a Havranek J. utca 10. 1/1., a Köfém ltp. 16. 3/17 , a Prohászka O. út 51. fsz./3. és a Sziget utca 2. fsz./1. lakásokra. 
 
Fiatalok otthonteremtése lakáspályázat keretében az önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakások bérbeadására írnak ki pályázatot a város területén élő fiatal házaspárok lakáshelyzete átmeneti megoldásának elősegítése érdekében, a bérelhető lakások a Repülőtér 10. fsz./4., fsz./8 és a 2/28. szám alatt találhatóak.
 
A Hitelkárosultak - bérlakás pályázatát a város területén élő, banki kölcsöntartozás miatt otthonukat elvesztett személyek részére írták ki, a bérelhető lakások a Erzsébet utca 4., a Gánts P. utca 5. és a Repülőtér 5. szám alatt találhatóak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >