Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Autótűznél és balesetnél a fehérvári tűzoltók
Autótűznél és balesetnél a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 15.

Image

Az esti órákban egy pick-up típusú kisteherautó égett, hajnalban pedig az M7-es autópályán történt baleset. Mindkét esetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók munkájára volt szükség.

 

 

A motortere gyulladt ki egy gépjárműnek Lovasberény és Vértesacsa között egy mellékúton július 14-én este. A lovasberényi önkéntesek két darab kézi porral oltóval megpróbálták megfékezni a lángokat, azonban a tűzoltási kísérlet nem járt eredménnyel. A székesfehérvári tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes terjedelmében égett, amit egy vízsugárral eloltottak. Személyi sérülés nem történt.

Egy utánfutót vontató személyszállító kisbusz átszakította az M7-es autópálya forgalmi sávokat elválasztó szalagkorlátját a 73-as és 74-es kilométerek között a Balaton felé vezető oldalon július 15-én, hajnali négy óra előtt. A gépjárműszerelvény az autópálya mindkét oldalának belső forgalmi sávjában akadályozta a forgalmat. A sofőr mellett egy utas tartózkodott az autóban, akik nem sérültek meg. A forgalmi akadály megszüntetését a székesfehérvári hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók közösen végezték el a fehérváriak autódarujával. A baleset következtében a szalagkorlát 65 méter hosszúságban károsodott.

 
< Előző   Következő >