Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow RÖGBI: MEGYEI SIKER AZ ANGOLOK ELLEN
RÖGBI: MEGYEI SIKER AZ ANGOLOK ELLEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 22.

Image

Meglepetésre legyőzte az észak angliai The Vikings csapatát Fejér megye férfi válogatottja (Velencei Kék Cápák és a Fehérvár Rugby Club). Az Angol IV. osztályban játszó ellenfélnek papírforma szerint győznie kellett volna, ennek ellenére a jó csapatjátékkal, sok labdaszerzéssel, szervezett támadásokkal játszó ellenfelet sikerült legyőznie Fejér Megye válogatottjának. Szerencsére a papírforma érdekelte legkevésbé a megyei válogatottat, a csapat egyszerűen csak győzni akart.
 
 
A Vikings nem tudott mit kezdeni a gyors magyar centerekkel.
 
Különösen a fogó poszton játszó Czakó Attila (17 pont) nehezítette meg az angolok dolgát, szinte minden mélyről induló támadásából pontot szerzett.
 
A Kerner Krisztián, Simon Zsolt, Wonschina Gábor, Katona Balázs által jól előkészített centertámadásokat nem tudta kivédeni az ellenfél, a győzelmet nagyban segítette az időjárás is, a Vikings csapatának egyik tagja a mérkőzés után elmondta ilyen melegben még soha nem mérkőztek.
 

 
A meccs közben 20 percenként víz szüntetet rendelt el Magyar Viktória játékvezető.
 
Fejér megyei rögbi válogatott - The Vikings (angol) 52 - 31./ 25. - 17.
 
A magyar pontvivők: Slott Attila 17., Czakó Attila 5., Simon Zsolt 10, Hnilicka Nikó 5. Memó Carlos 5., Grüssl Titti 5. Kráslik György 5. pont.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >