Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow AZ IVÓVÍZ-VEZETÉK FELÚJÍTÁSA MIATT VAN SZÜKSÉG FORGALOMTERELÉSRE
AZ IVÓVÍZ-VEZETÉK FELÚJÍTÁSA MIATT VAN SZÜKSÉG FORGALOMTERELÉSRE Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 01.

Image

A Rákóczi úti ivóvíz-vezetékek felújítását végzik augusztus 1-jétől, így az érintett útszakasz forgalmi rendje péntektől megváltozik. Félpályás lezárásra kerül sor, a munkálatok idején a Fehérvár Áruházzal szembeni megállóhelyen az autóbuszok nem állnak meg, az áruház melletti parkoló azonban a felújítás heteiben is üzemel majd.
 
 
A Várkörúti víziközművek rekonstrukciójához kapcsolódóan a Rákóczi úti ivóvíz-vezetékek felújítására is sor kerül. A beruházás önkormányzati forrásból valósul meg, a munkálatok péntektől várhatóan augusztus 21-éig zajlanak.
 
A Polgármesteri Hivatal ezúton is értesíti a közlekedőket, hogy a felújítás idejére több forgalomterelést és –korlátozást vezetnek be. 2014. augusztus 1-jén 04 órától félpályás lezárásra kerül sor a Rákóczi út Ősz utca és Watthay Ferenc utca közötti szakaszán.
 

 
A munkálatok idején az Ősz utcába a Rákóczi út felől nem lehet behajtani, a Kégl György utcából pedig a Rákóczi útra csak jobbra kanyarodva lehet kihajtani. Az autóbusz-közlekedés is változik ebben az időszakban, a Fehérvár Áruházzal szembeni megállóhelyen az autóbuszok nem állnak meg.
 
A városközpontból kifelé közlekedő járatok megállói nem módosulnak, a Fehérvári Civil Központ előtt az autóbuszok megállnak.
 
Az érintett területen a munkálatokkal járó kellemetlenségekért az ott élők és a közlekedők megértését, türelmét kérik a szakemberek, valamint felhívják figyelmüket arra, hogy a kihelyezett jelzésekre figyelve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek!
 
< Előző   Következő >