Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A KORONÁS PARKBAN LÉP FEL a Szabad Színház
A KORONÁS PARKBAN LÉP FEL a Szabad Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 22.

Image

Ezen a hétvégén is garantált programmal várja az embereket a fehérvári Koronás Park. Augusztus 23-án, szombaton 16 órától város legendáinak szórakoztató, vidám, interaktív feldolgozását tekinthetik meg az érdeklődők a Szabad Színház előadásában. Az esemény keretében az amatőr színészek játékában a népi vásári komédiák stílusa elevenedik meg. A produkciót 500 Forintos áron lehet megtekinteni a Koronás Parkban.
 
 
Augusztus 23-án, szombaton újabb érdekességgel várnak mindenkit a Koronás Parkba. A Szabad Színház jóvoltából a város legendáinak szórakoztató, vidám, interaktív feldolgozását lehet megtekinteni amatőr színészekkel a népi vásári komédiák stílusában. A Képes Krónika a középkorban a történelmi események dokumentálására szolgáló, valamint a későbbi korok embere számára művészi eszközökkel megvalósított „médium” volt, amit ma is érdekes nézegetni.
 
 
 
A produkció a mai kor számára kifejlesztett attrakció olyan formában, hogy a nézők egyszerre, egy helyen és időben láthassák a krónikában már megrajzolt képeket, szereplőket, a ma is beazonosítható fehérvári helyszínekkel. Így – a történelmi figurák animálásával – a Szabad Színház amatőr színészei életre keltik a valódi helyszíneket és eseményeket. Az előadást 500 Forintos áron lehet megtekinteni a Koronás Parkban.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >