Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FRIZBI-TORNÁT RENDEZETT A FEHÉRVÁR LIONZ GÁRDONYBAN
FRIZBI-TORNÁT RENDEZETT A FEHÉRVÁR LIONZ GÁRDONYBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2014. augusztus 19.
Második alkalommal rendezte meg FrisBeach elnevezésű ultimate frisbee tornáját a Fehérvár Lionz, az oroszlánok szervezésében végül nyolc csapat lépett pályára a gárdonyi Sport Beach-en. A Lionz két gárdával képviseltette magát a gárdonyi homokban, a házigazdánál és a többi résztvevőnél is akadtak olyan vendégjátékosok, akiknek hazájában nagy elismertségnek örvend az ultimate frisbee.
 
 
„Több budapesti csapat is nevezett a tornára, többek között egy érdekes összetételű, indiai, brit és amerikai játékost is felvonultató együttes. Nálunk is akad egy vendégjátékos, egy átutazóban lévő amerikai srác” – tudtuk meg Kecskeméti Lindától, a Lionz egyik játékosától.
 

 
A FrisBeach meccsein csapatonként egyszerre négyen voltak pályán, közülük egy játékosnak hölgynek kellett lennie. A Lionz első csapata remekelt a csoportmeccseken, a gárda veretlenül jutott tovább, a helyosztókon azonban nem sikerült a dobogóra jutás, negyedik lett a fehérvári csapat..
 
Az újoncokból álló Lionz II. a nyolcadik pozícióban fejezte a be a hazai versenyt. A Lionz szeretné bővíteni bázisát, így várja a sportág iránt érdeklődő fehérváriak jelentkezését, akik a klub honlapján (www.fehervarfrizbi.hu) található elérhetőségeken jelentkezhetnek.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >