Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Ültetvény a padláson
Ültetvény a padláson Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. szeptember 01.

Image

Székesfehérváron egy családi vitához hívtak rendőri segítséget. Az intézkedő nyomozók kábítószer-ültetvényt fedeztek fel a ház tetőterében.
 
 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat a 25 éves Á. Ferenc és 56 éves Á. Eszter ellen, kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, 2014. augusztus 28-án a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendőreit egy családi veszekedéshez hívták.
 

 
A helyszínen intézkedő rendőrök miközben a férjet és feleséget meghallgatták a családi házban gyanús körülményekre lettek figyelmesek.
 
Az ingatlanban hallható zúgó hangot és jellegzetes szagot követve a tetőtérben egy növényültetvényt fedeztek fel a nyomozók. A házkutatás során a tetőtérből 139 tő növényt foglaltak le a rendőrök, amik az előzetes szakértői vélemény szerint cannabis indica növények.
 

 
A 25 éves gyanúsított lakrészéből további 4 dobozban előre csomagolt zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le a nyomozók.
 
Á. Ferencet és Á. Esztert kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, bűnügyi őrízetbe vették őket, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
 
< Előző   Következő >