Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fogyasztóvédelmi tanácsadókat képeztek
Fogyasztóvédelmi tanácsadókat képeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2014. szeptember 02.

Image

Fogyasztóvédelmi tanácsadókat képeztek Székesfehérváron. A Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület és az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért együttműködésében zajló tréning tanúsítványait Földi Zoltántól, a székesfehérvári önkormányzat humán közszolgálati szakbizottság elnökétől vették át a résztvevők a Fehérvári Civil Központban.
 
 
A Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület TÁMOP-1.4.1-12-1-2013-0128 számú projektje keretén belül lehetőség nyílt fogyasztóvédelmi tanácsadók képzésére a megyeszékhelyen.
 
Az Egyesület és az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért együttműködésben valósította meg a programot. 10 fő vett részt a Tudatos fogyasztóvá válás erősítése tréningen, melyet a Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. Echo Network Oktatási Központ tartott a Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség szakembereinek segítségével.
 
„A képzés résztvevőinek nagy része az Egyesületnél és az Alapítványnál dolgozik tanácsadóként, valamint az Alba Pont LISZI- ben, a Vízivárosi LISZI- ben, a Kaptár Ifjúsági Irodában és Szárazréten is egy-egy munkatárs ad tájékoztatást a fogyasztóvédelmet érintő kérdésekben.”- mondta Domokos Tamás, az Echo Network stratégiai igazgatója a tájékoztatón.
 
„A tudatos vásárlói magatartás kialakítása és terjesztése az egyik fő célkitűzése az Alapítványnak, ennek egyik állomása a fiatalok tanácsadóvá képzése.”- tette hozzá Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >