Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Főnix: tojáshéjtól a versenyig
Főnix: tojáshéjtól a versenyig Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 08.
Alig több, mint két esztendeje működik, mégis már a régió egyik leg(el)ismertebb akrobatikus rock and rollal, a tánc versenyszerű-sportos verziójával is foglalkozó klubjává emelkedett a székesfehérvári Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület.
 
 
Az alapító-elnök Benedek Dóra időt, energiát nem kímélve fáradhatatlan lelkesedéssel bővíti kis birodalmát. Egy éve már saját táncközponttal rendelkezik a Főnix, ahol a most indult iskolai évben is várják a mozogni, táncolni, alakot formálni vágyó kicsiket és nagyokat hétfőtől péntekig a hét minden napján, különböző időpontokban.
 
Az első óra mindenkinek ingyenes! A Pozsonyi utca 99/c szám alatt található táncközpontban szeptember 8-tól beindul a nagyüzem.
 

 
A legkisebbektől, a 3-4 évesekből álló "tojáshéj" csoporttól az ovis, kisiskolás, haladó és középiskolás csoporton át a felnőtt rocky, valamint a táncos alakformáló csoportig várnak mindenkit, aki szeret táncos formában mozogni, kedvet érez a versenytánchoz, vagy éppen csak az alakját akarja karban tartani.
 
A tervek szerint ősztől Móron ismét lesznek rendszeres foglalkozások a Radnóti Miklós és a Dr. Zimmermann Ágoston általános iskolákban.
 
A Főnix SE-ről és a táncközpont órarendjéről az egyesület weboldalán, a www.fonixrockandroll.hu -n lehet tájékozódni.
 
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , telefon: +36 70 455 44 91.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >