Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Elismerő címet vehetett át négy kormánytisztviselő
Elismerő címet vehetett át négy kormánytisztviselő Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. október 21.

Image

Elismerő címet vehetett át a Fejér Megyei Kormányhivatal négy kormánytisztviselője: Csókás Lászlóné, Fabók Lászlóné, Hortobágyiné Breznyánczky Ánges Klára és Mikó Judit – közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából, hosszú időn át végzett, példamutató szakmai munkájáért. Az elismerő címeket tanúsító okleveleket dr. Simon László kormánymegbízott adta át a Megyeházán.
 
A megyei kormányhivatal több mint 1300 alkalmazottja közül számosan dolgoznak kiválóan, közülük most négy közigazgatási szakember munkájának elismerésére nyílt lehetőség – hangsúlyozta a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője köszöntőjében. Dr. Simon László kiemelte: a négy szakember elismerése révén, jelképesen, a közösségüknek, munkahelyi kollektívájuknak is köszönetet mond elhivatott, példamutató közigazgatási munkájáért.
 
„A Kormány kiemelt céljai közé tartozik a területi közigazgatás reformja, megújítása, a szolgáltató állam megteremtése. Az elkötelezett, sikeres szakemberekre és munkahelyi közösségekre nagy szükség van a közigazgatás előtt álló feladatok megvalósításában. A cél az, hogy a kormányhivatalokban, azok valamennyi szervezeti egységében még rugalmasabban, gyorsabban, szakszerűbben szolgáljuk ki az embereket, a vállalkozásokat” – hangsúlyozta a kormánymegbízott.
 

 
A Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatalában kiemelkedő szaktudással, rendkívüli pontossággal és példamutató szorgalommal, felelősséggel végzett ügyfélszolgálati munkája elismeréséül Csókás Lászlóné részére a „Címzetes főmunkatárs” címet, a Martonvásári Járási Hivatalban, az okmányirodai osztály vezetőjeként és a kormányablak kialakítása során végzett kiemelkedő szakmai munkája, valamint példaszerű vezetői tevékenysége elismeréséül Fabók Lászlóné részére a „Szakmai főtanácsadó”címet, a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságon több évtizedes, kiemelkedő szaktudással, rendkívüli pontossággal és példamutató szorgalommal végzett munkája elismeréséül Hortobágyiné Breznyánczky Ánges Klára részére a „Közigazgatási tanácsadó” címet, a Dunaújvárosi Járási Hivatalban folyamatosan, magas szakmai színvonalon végzett munkája és rendkívüli elkötelezettsége elismeréséül Mikó Judit részére a „Szakmai tanácsadó” címet adományozta dr. Simon László kormánymegbízott.
 
A Fejér Megyei Kormányhivatalban, Székesfehérváron rendezett, október 20-ai ünnepi eseményen részt vettek dr. Petrin László főigazgató és az elismerésre javaslatot tett szervezeti egységek vezetői.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >