Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Wood aláírt az Albához!
Wood aláírt az Albához! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. október 21.

Image

Hetek óta Fehérváron edz, a Real Madrid elleni gálameccsen már játszott -nem is akárhogy- , de eddig nem rendelkezett szerződéssel a legutóbbi bajnokcsapat talán legfontosabb kulcsjátékosa, Brandon Wood az Albánál. Hétfőtől ez már múlt idő, ugyanis a remek kosaras egy szponzornak köszönhetően aláírhatta "comeback" szerződését az újra bajnoki döntőbe vágyó alakulathoz. Szükség is lesz a közönségkedvenc hátvédre, mivel már a második bajnokiján meglepő vereséget szenvedett régi-új csapata Zalaegerszegen, s sok hasonló botlást nem engedhet meg magának a folytatásban.
 
 
Halm Rolland szakosztály-igazgató az Alba honlapjának a következőket mondta:
 
"A klub nem tervezte a bajnokság ezen szakaszában negyedik légiós igazolását, de adódott a lehetőség, hogy bajnokcsapatunk egyik legjobbját visszahozzuk. Ezt szerettük volna realizálni szakmai stábunkkal közösen, aminek elsősorban az anyagi feltételeit kellett megteremteni. Az elmúlt két hétben folyamatosan szponzorokkal, támogatókkal tárgyaltam, s végül ez eredményre vezetett.Jövő héten bejelentjük a csapat névadó szponzorát, ennek is köszönhetően Wooddal szerződést köthettünk."
 

 
Wood játékra kész állapotban van, ezt a Real ellen bizonyította, ám az, hogy valójában mikor játszhat először bajnoki mérkőzésen, a szükséges papírmunka elintézésétől függ. A szerdai, Körmend elleni hazai rangadón még valószínűleg nem. Nélküle kell az Albának javítania a csúnya zalai botlást.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >