Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ösztöndíj tehetséges fiataloknak
Ösztöndíj tehetséges fiataloknak Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. október 21.

Idén is meghirdette ösztöndíj pályázatát a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány. A tehetséggondozás, az ifjúságnevelés és a kulturális tevékenységek támogatása a kuratórium célja. 18-25 év közötti fehérvári fiatalok jelentkezését várják, akik művészeti tevékenységükhöz, tudományos kutatásaikhoz és egyéni (amatőr) sporttevékenységükhöz szeretnének pénzbeli segítséget igényelni. November 3-a és 10-e között postai úton nyújthatják be pályázataikat az ifjú tehetségek.

 

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány kuratóriuma ösztöndíj pályázatot hirdet, amellyel hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a Székesfehérváron élő fiatalok tehetségüket minél szélesebb körűen kibontakoztassák, a képességeikben rejlő lehetőségeket megmutassák, szakmai tudásukat fejlesszék. Az ösztöndíj alapja a meghatározott kategóriákban - művészeti tevékenység, tudományos kutatás, egyéni sporttevékenység (amatőr) – eddig végzett és ehhez kapcsolódóan a jövőben folytatandó tevékenység. 

A pályázaton kizárólag állandó székesfehérvári lakhellyel rendelkező, 18-25 év közötti fiatalok vehetnek részt; intézmények, csoportok, szervezetek, egyesületek vagy csapatok nem jelentkezhetnek. A nyertesnek vállalnia kell, hogy negyedévente írásos beszámolót készít az ösztöndíj alapjául szolgáló tevékenységéről. A pályázatban szükséges bemutatni az eddigi munkát, illetve meghatározni a konkrét célt, melynek eléréséhez a támogatást igénylik. Egy fiatal csak egy pályázatot nyújthat be, és korábbi nyertesek sem indulhatnak újra a kiíráson. A támogatás időtartama 6, illetve 12 hónap, mértéke pedig havonta 30.000 forint. 

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány 2009 decemberében azért kezdte meg működését, hogy fontos közösségi célokért dolgozó szervezeteket és tehetséges fehérváriakat támogasson. A rendelkezésre álló forrásokat pályázati rendszerben hirdetik meg és osztják fel, az elmúlt időszakban az élet számos területén megjelentek már programtámogatóként. A kuratórium tagjai olyan fehérvári szakemberek, akik saját munkájuk mellett az Alapítványnál végzett tevékenységükkel is szeretnék segíteni a várost és az itt élőket. 

Az ösztöndíj pályázatokat 2014. november 3-a és 10-e között, kizárólag postai úton lehet eljuttatni a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány címére (8000 Székesfehérvár; Szent Vendel u. 17/a), a borítékra kérik ráírni: „Ösztöndíj pályázat”. A nyerteseket november 30-ig írásban értesítik. A támogatási szerződéseket év végéig megkötik, az ösztöndíjak folyósítása 2015. januártól kezdődik. 

Felvilágosítás Forray Mónikától kérhető munkanapokon 8 és 12 óra között a + 36 20 356 1021-es telefonszámon, illetve a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >