Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow HÉTFŐTŐL LÁTOGATHATÓ AZ USZODA FEDETT STRAND-MEDENCÉJE
HÉTFŐTŐL LÁTOGATHATÓ AZ USZODA FEDETT STRAND-MEDENCÉJE Nyomtatás E-mail
Írta: Városgondnokság   
2014. október 22.

Image

Hétfőtől már látogatható lesz a székesfehérvári uszoda kinti fedett strand medencéje is. A sátrat már felállították a strandon, már csak az utolsó simításokat végzik a kinti medencénél, melynek köszönhetően a téli időszakban is megduplázódik az uszodában a használható vízfelület. Jelenleg a hatósági bejárásokra várnak, illetve különböző kőműves munkák zajlanak a kinti medencénél.
 
 
Már áll a strand medence feletti sátor, jövő hét hétfőtől pedig már meg is nyitják a fedett medencét az uszodalátogatók előtt. Így gyakorlatilag majdnem megduplázódik a használható vízfelület, ami a sportegyesületeknek is örömhír.
 
De a fedett medence a nagyközönség is élvezheti, ugyanis ettől kezdve az uszodában minden időben lesz minimum három sáv, amit lehet majd használni.
 

 
Kisebb javítások történtek a 2004 óta használt sátorponyván, illetve új légtechnikával várja az uszodalátogatókat a kinti rész, ennek köszönhetően nem lesz majd az úszóknak panasza a hidegre, hiszen a most vásárolt berendezésnek köszönhetően a kinti rész is állandó, 28 fokos hőmérsékleten tartható lesz majd.
 
„Várhatóan jövő hétfőn, október 27-én már biztosan meg tudjuk nyitni a sátrat. Természetesen, ha a műszaki feltételek megengedik, akkor előbb is le fogjuk engedni a közönséget és a sportolókat is. A légtechnika az, ami változott, hiszen sokkal nagyobb és komfortosabb teljesítményű műszert tudtunk beszerelni. Ennek következtében a levegő hőmérsékletével egészen biztosan nem lesz probléma” – adott tájékoztatást Taupert Teréz, a Csitáry G. Emil Uszoda és Strand létesítményvezetője.
 

 
Jelenleg a hatósági bejárásokra várnak, illetve különböző kőműves munkák zajlanak a kinti medencénél. Ha mindezekkel elkészülnek az uszoda dolgozói, elképzelhető, hogy már a tervezett hétfői nyitás előtt látogatható lesz a kinti fedett medence.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >