Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Világkupán a Főnix táncosai!
Világkupán a Főnix táncosai! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. november 12.
Töretlenül fejlődik, egyre nagyobb létszámú az utánpótlásbázisa és egyre eredményesebbek formációi a különböző megmérettetéseken a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesületnek. A székesfehérvári klub mérföldkőhöz ért, ugyanis az őszi versenydömping kellős közepén egyik legeredményesebb csapata, a Dragon Girls junior nagyformáció tagjai egy lengyelországi világkupa-viadalon képviselhetik egyesületük mellett a magyar színeket is! Benedek Dóra tanítványai Zielona Gorában szerepelnek e hét végén, november 15-én szombaton.
 
 
A felkészülés, s az eddigi versenyek is remekül sikerültek a Főnixes lányoknak, akik Ajkán, Balatonfüreden, Pestszentimrén és Pápán kishíján tucatnyi érmet söpörtek be egy "fél vödörnyi" egyéb értékes helyezés mellett, tovább öregbítve a még mindig fiatal, de már országos ismertségnek örvendő egyesület hírnevét.
 
A korábban említett Dragon Girls egy sajnálatos sérülés okán tagcserével és átírt koreográfiával is helytállt, legutóbb Pápán a dobogó 2. fokára állhattak fel a lányok a Black Bunny Kupa területi versenyen, de korábban egy bronzot is nyertek már Ajkán.
 

 
Az Angel Smile junior kisformáció is remekel eddig, immár másfél éve vezeti a területi ranglistát, s Ajkán és Pápán is verte a mezőnyt. A Lipstick felnőtt kisformáció ugyancsak két éremmel büszkélkedhet már az új szezonban.
 
Kellemes meglepetés a móri illetőségű Pongrácz Lili - Fürst Olivér Children páros pápai 3. helyezése, hiszen ők szállították a Főnix történetének első érmét páros kategóriában! A klub elnöke -és egyben edzője-, Benedek Dóra méltán lehet büszke az eddigi eredmények okán.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >