Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fotópályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 09.

ImageA VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és a MÁV Fotókör pályázatot hirdet a városunkban élő, itt dolgozó vagy itt tanuló fotósok, illetve fotózást kedvelők részére ALBA REGIA Fotópályázat 2008 címmel. – kaptuk a hírt Molnár Lászlóné intézményvezetőtől - A pályázatra szerzőnként 3 db kötetlen témájú, kizárólag fotótechnikai eljárással készült fekete-fehér vagy színes kép küldhető be, amely a pályázaton még nem szerepelt!

A képek, illetve a paszpartu mérete 30X40 cm legyen. Képsorozatok a pályázatra nem küldhetők. A beküldött fotók hátoldalán fel kell tüntetni a két példányban kitöltött nevezési lappal megegyező sorszámot, a kép címét, szerző nevét és pontos lakcímét. Nevezési lap a Művelődési Háztól igényelhető.

A szerzők alkotásaik beküldésével hozzájárulnak, hogy a kiállítás, népszerűsítése érdekében a fotók – szerzői jogdíj fizetése nélkül -, de nevük feltüntetésével megjelenjenek a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Rendezők a beküldött képeket a legnagyobb gondossággal kezelik, de a szállítás során keletkezett sérülésekért, vagy a fotók jogellenes eltulajdonításából eredő károkért, felelősséget nem vállalnak.

A beküldött képeket szakavatott zsűri bírálja el, melynek döntése ellen fellebbezni nem lehet. A zsűri egy első- egy második- és egy harmadik- díjat ítél oda, valamint a szponzorok által felajánlott különdíjakat.

A fotókat a következő címre kell küldeni: VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház, MÁV Fotókör 8000 Székesfehérvár, Kaszap István u. 6.

Kiállítási naptár: Beküldési határidő: 2008. október 17. Zsűrizés: 2008. november 4. Értesítés a zsűrizésről: 2008. november 13. Kiállítás: 2008. december 8. A képek visszaküldése: 2009. január 31.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >