Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Vox Mirabilis Kamarakórus az Operaház Diótörő Fesztiválján
A Vox Mirabilis Kamarakórus az Operaház Diótörő Fesztiválján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 18.
A székesfehérvári Vox Mirabilis Kamarakórust is meghívták az Operaház Diótörő Fesztiváljára, hogy 30 perces önálló műsorral örvendeztesse meg a nézőket. Az idén első ízben kapott helyet vidéki kórus a komolyzenei rendezvényen.
 
 
Az esti előadások előtt, az Opera Hajós utcai Szfinx teraszán fellépő kórusok nívós zenei kínálata teszi igazán emelkedetté az adventi estéket. A Magyar Állami Operaház Énekkara és Gyermekkara mellett neves budapesti kórusokat hívtak. Az Operaház standján a dalszínház igazgatói, operaénekesek és balett művészek segédkeznek a forró italok árusításában, jelenlétükkel ösztönözve a klasszikus műfaj iránt érdeklődőket.
 
„Nagy öröm volt számunkra, amikor az Operaház szervezői felkínálták ezt a fellépési lehetőséget. Nagyon sokan összegyűltek, hogy meghallgassák a műsorunkat, ami olyan jól sikerült, hogy jövőre is meghívtak minket a fellépő kórusok közé. Igazán komoly megtiszteltetés ez a kórus életében, és öröm az is, hogy Székesfehérvárt képviselhettük!” - nyilatkozta honlapunknak Zemlényi Katica, az együttes karnagya.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >