Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hosszú és Berki a győztes
Hosszú és Berki a győztes Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. december 19.

Image

A nőknél Hosszú Katinkát, a férfiaknál Berki Krisztiánt választották meg hagyományos voksolásukon az év sportolójának a magyar sportújságírók. Előbbi megvédte tavalyi címét -csakúgy, mint férje, Shane Tusup, akit idén is a legjobb edzőnek szavaztak meg-, utóbbi pedig harmadik alkalommal részesült ebben az elismerésben.
 
A tegnap esti Sportcsillagok Gálaestjén az is kiderült, hogy az év csapata díjat a BL-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata nyerte meg, a legjobb szövetségi kapitány pedig a kajak-kenu válogatottat vezető Storcz Botond lett.
 
A hölgyeknél Hosszú mögött a kajakos Kozák Danuta és az alpesi sízőknél érdekelt Miklós Edit fért fel még a dobogóra. A férfiaknál Berki mellett Bácsi Péter birkózó és Pars Krisztián kalapácsvető, a csapatoknál pedig a győri kézisek mögött a férfi öttusa-válogatott (soraiban a fehérvári Demeter Bencével) és a női kajaknégyes állhatott fel a pódiumra.
 
Az edzőknél Hosszú tréner-férje Shane Tusup mellett az ETO kéziseinek mesterét, a spanyol Ambros Martínt és Berki felkészítőjét Kovács Istvánt díjazták, míg a szövetségi kapitányoknál Storcz Botond, Benedek Tibor (férfi vízilabda), Kis László (úszás) sorrend alakult ki.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >