Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow IDÉN IS INGYENES LESZ A PARKOLÁS AZ ÜNNEPEK ALATT
IDÉN IS INGYENES LESZ A PARKOLÁS AZ ÜNNEPEK ALATT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 19.

Image

2014. december 22-én, hétfőtől, 2015. január 2-án, péntekig díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, hiszen ebben az időszakban nem működnek majd az új parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba, ami kiemelt parkolási zóna ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani.
 
Márkus Tibor a Városgondnokság Parkolási csoportjának vezetője felhívta arra is a figyelmet, hogy a 2014-es egész éves bérletek 2015. január 31-ig még érvényesek.
 
Az ingyenes parkolással pedig Székesfehérvár Városgondnoksága szeretné megkönnyíteni a családok életét az ünnepek alatt, továbbá az intézkedés célja, hogy az ünnepi rokonlátogatásokat és a belvárosi sétára érkezőket segítse.
 

 
A következő évre szóló parkolóbérleteket január 5-én, hétfőtől lehet majd megvásárolni a Városgondnokság Szent Vendel utca 17/a alatt található ügyfélszolgálatán.
 
Ügyfélszolgálat egyébként Karácsony és Szilveszter között december 29-én, december 30-án 8.00 és 15.30 között lesz továbbá december 31-én 8-tól 12.00-ig várják az ügyfeleket.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >