Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Jól sikerült a Megatech Thaibox SE móri csoportjának az évzárás
Jól sikerült a Megatech Thaibox SE móri csoportjának az évzárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 14.

Image

A 2014-es évet is sikeres mérkőzésekkel zárta a Megatech Thaibox SE móri csoportja. Balássy Bálint Komárnóban, K1 szabályrendszerben győzedelmeskedett, Fűrész Gábor, Prokop Gábor és Botos Márk pedig Budapesten, a Harcosok Klubjában vitték haza a kupát.
 
Jól sikerült a Megatech Thaibox SE móri csoportjának az évzárás. Az év utolsó heteiben az SE sportolói közül négyen is ringbe szálltak, és mindegyikőjük győztesen hagyta el a szorítót.
 
A 2014-es év utolsó mérkőzéseinek sorát először a móri Balássy Bálint tette felejthetetlenebbé, aki Komárnóban - tatabányai társával együtt - K1 szabályrendszerben színesítette az ott megrendezett boxgálát. Az ifjú thaibox-os elmondása szerint a gála nagyon színvonalasra sikerült. A mérkőzések során a szlovákok voltak a kihívók a kemény magyar bunyósok ellen.
 
A közönség szinte teljesen hazai szurkolókból állt, de egy emberként drukkoltak a jobbnak, legyen az magyar vagy szlovák harcos. Bálint végül három menetben, pontozással nyert egy fejjel magasabb szlovák kihívója ellen.
 
A Megatech Thaibox SE tagjai ezt követően Budapesten biztathatták edző-társaikat: a Harcosok Klubja versenysorozaton mutatkozott be két bodajki versenyző, Fűrész Gábor és Prokop Gábor. Mindkettőjüknek ez volt az első mérkőzése, így nem csoda, hogy bizonyítani akarván teljes erőbedobással és hatalmas szívvel küzdötték végig a három menetet.
 
Erőfeszítésük, kitartásuk nem maradt dicséret nélkül: a gongszó után a bíró az ő kezüket emelte magasba. A srácok most először tapasztalhatták meg, hogy a ringben csak magukra és az edzőjükre, Bányász Adriánra számíthatnak, és megmutathatták, hogy a kemény felkészülés és kitartó, következetes edzésmunka bizony meghozza gyümölcsét - nem is lehet másként!
 
Ezen az estén ringbe lépet Botos Márk is, aki immár harmadszorra mérkőzött meg kihívójával! Márk tanult az előző meccsek hibáiból, tapasztalataiból és az edző intelmeit megfogadva magabiztosan irányította a meccset, ahol ő is pontozással, három menet alatt érte el, hogy győztesként hirdessék ki a nevét.
 
Az említett sportolók mellett több tatabányai versenyző is ringbe lépett a Megatech Thaibox SE berkeiből - és győzedelmeskedett.
 
Mindannyian azt bizonyították, hogy edzőjük jó irányba terelgeti őket és tökéletes edzéstervet dolgozott ki számukra!
 
Bányász Adrián elmondta, hogy büszke arra, hogy most már mórról is egyre többen mérettetik meg magukat országos és nemzetközi szintű viadalokon, és 2015-ben újult erővel vágnak bele az edzésekbe és a versenyekbe, hogy megmutathassák tanítványai: Mórról, e kis városból is el lehet jutni nagy versenyekre, és büszke, méltóságos mérkőzés során el lehet hozni a kupát!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >