Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Idén is lesz katasztrófavédelmi ifjúsági verseny
Idén is lesz katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. január 26.

Image

Az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny helyi fordulóiba várja a csapatok jelentkezését a székesfehérvári és a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség. A felmenő rendszerű vetélkedőt idén már huszonkettedik alkalommal hirdették meg. A verseny célja, hogy a résztvevő tanulók elméletben és gyakorlatban, játékos formában, az életkori sajátosságoknak megfelelően adjanak számot a tanév során elsajátított veszélyhelyzeti ismereteikről, az ön- illetve más személy mentésében való jártasságukról.

 

 

A verseny felhívása:

 

A versenyre jelentkező csapatok első körben a kirendeltségi fordulókon mérhetik össze tudásukat és ügyességüket. A helyi versenyen korcsoportonként az első három helyezett csapat jut tovább a megyei vetélkedőre, az országos döntőben pedig a területi (megyei) verseny győztesei képviselik Fejér megyét.

A versenyen, ahogyan a korábbi években is, szövetségek, szervezetek, egyesületek, általános iskolák és középiskolák csapatai vehetnek részt. A négyfős csapatok nevezését általános (5-8. évfolyam) és középiskolás korcsoportban (9-13. évfolyam) várják.

A versenyzőknek több állomáson kell megoldaniuk az elméleti és gyakorlati feladatokat egyebek közt a tűzvédelem, az iparbiztonság, a polgári védelem, a környezetvédelem és hulladékgazdálkodás, valamint az elsősegélynyújtás témakörében.


A helyi fordulók helyszínei és időpontjai, jelentkezési határidők:

A Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területén:

Helyszín: Székesfehérvár, Sóstó Természetvédelmi Terület- Zöld Tanya és környéke
Időpont: 2015. április 14., kedd 7:30-16:00 óráig

A jelentkezés módja:
A nevezés ingyenes, a fejer.katasztrofavedelem.hu honlapon letölthető jelentkezési lapot elektronikus formában, 2015. február 27-ig várjuk a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges <mailto: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges > e-mail címre.

A Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területén két helyszínen:

Helyszín: Lajoskomárom, Gesztenyefasor utca 4. - Gesztenyefasori Általános Iskola és AMI
Időpont: 2015. április 09. csütörtök 7:30-16:00 óráig
Helyszín: Dunaújváros, Sport utca - az Atlétika csarnok és környéke
Időpont: 2015. április 16. csütörtök 7:30-16:00 óráig

A jelentkezés módja:
A nevezés ingyenes, a fejer.katasztrofavedelem.hu honlapon letölthető jelentkezési lapot elektronikus formában 2015. január 31-ig várjuk a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges <mailto: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges > e-mail címre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >