Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow UTOLSÓ ELŐADÁSÁHOZ ÉRKEZIK A SEUSO KEDD
UTOLSÓ ELŐADÁSÁHOZ ÉRKEZIK A SEUSO KEDD Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 27.
A szabadbattyáni épület feltárásáról szól a „Seuso Kedd” programsorozat utolsó előadása. A Szent István Király Múzeum régésze, Nádorfi Gabriella 2015. január 27-én, kedden délután 17 órától szól a több éven át zajló ásatás eredményeiről, a freskóról, valamint az épület rekonstrukciójának elkészítéséről is. A kiállítás még február 1-jéig naponta 10 és 20 óra között látogatható.
 
 
Több mint harminc ezren keresték fel január 15-ig a „Seuso-kincs Székesfehérváron” nagyszabású kiállítást Székesfehérváron, a Szent István Király Múzeumban.
 
A sikeres tárgyalásoknak köszönhetően két héttel meghosszabbították a tárlat nyitva tartását, így 2015. február 1-jéig még sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy megtekintsék a páratlan értékű, ókori római eredetű ötvös remekműveket.
 
A kiállításhoz kapcsolódó ismeretterjesztő előadássorozat a szabadbattyáni épület feltárásáról, az eredményekről, a rekonstruálásról szóló beszámolóval zárul, amelyet Nádorfi Gabriella, a Szent István Király Múzeum régésze, az ásatások vezetője tart.
 
A „Seuso Kedd” utolsó előadása január 27-én, 17.00 órakor kezdődik a Szent István Király Múzeum I. emeleti előadótermében.
 
A kiállítás pedig február 1-jéig naponta 10 és 20 óra között látogatható a Fő utca 6. szám alatti épületben.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >