Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Hétfőtől lezárják a Hosszúsétatéri aluljárót
Hétfőtől lezárják a Hosszúsétatéri aluljárót Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 06.

Image

2015. február 9-én reggel 07.00 órától a székesfehérvári vasútállomás korszerűsítését végző SSD Konzorcium lezárja a vasút alatt húzódó Hosszúsétatéri gyalogos és kerékpáros aluljárót.

 

A vágányhálózat bővítése miatt az aluljárót 5 méterrel meg kell hosszabbítani. A felújítás során új közvilágítást építenek ki, a falazat graffiti elleni bevonatot kap, valamint új aszfalt burkolat készül. A lezárás várhatóan 2015. április közepéig tart majd. 

A munkálatok ideje alatt a gyalogosok és kerékpárosok a Széchenyi úti aluljáró felé kerülhetnek. Ott a téli időszakban nem folyik munkavégzés, azaz a gépkocsi-forgalom mindkét irányba két-két sávon haladhat és a gyalogosok is a felüljáró mindkét felén közlekedhetnek – hangsúlyozta Mészáros Attila alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője, aki felhívta a figyelmet a nagyszabású vasútfejlesztés fontosságára és mindenki türelmét kérte a lezárás idejére. 

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a székesfehérvári vasúti pálya és állomás fejlesztése 85% uniós és 15% hazai forrás biztosításával valósul meg.

 

 
< Előző   Következő >