Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tartson ki a lendület Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 12.

ImagePénteken ragyogó teljesítményt nyújtott az Alba Volán, de nincs sok idő az örömködésre. Vasárnap a masszív EC Villach SV otthonában kell bizonyítani. - "Egyetlen edző sem kívánhat többet a csapatától, mint amit mi kaptunk a fiúktól pénteken. Minden játékosunk tudása legjavát nyújtotta mind védekezésben, mind támadásban. Ezt a kapura lövési arány is jól jelzi, amely egyértelműen a mi oldalunkra billent." - mondta az Alba Volán pályaedzője, Énekes Lajos, aki hozzátette, hogy Szuper Levente is hiba nélkül tette a dolgát.

"Annyira jól játszottunk, hogy védelmünk egyik oszlopának, Tokaji Viktornak a hiánya is alig volt csak észrevehető. A csapatorvos szerint Tokinak legalább tíz napot ki kell hagynia." - tette hozzá a szakember.

A szakmai stáb a jól ismert mondás szellemében állítja össze az együtest: "Győztes csapaton ne változtass!". Az EC VSV ellen Szuper Levente lesz ismét a kezdőkapus. A csapatkapitány, a pénteken két gólig jutó Ocskay Gábor lesz az első sor centere, mellette hű társa, Palkovics Krisztián és Fekete Dániel teljesít majd szolgálatot. A második egységet a gólpasszmágus Nathan Martz vezényli, szélsőivel, Kovács Csabával és Sofron Istvánnal remélhetőleg gyors és hatékony triót alkotnak majd. A harmadik hármasban a pénteken gólig jutó Nagy Gergőt, Artyom Vaszjunyint és Hegyi Ádámot találjuk. Ez a sor remekül játszott a HCI ellen, állandó veszélyt jelentettek a kapura. Mindenkit meglepett két napja a finn próbajátékosok formajavulása. Alanen és Yli-Junnila is végre mutattak valamit tudásukból, mellettük pedig Benk András valósággal ellenállhatatlanul jégkorongozott, és Fodor Szabolcs is fegyelmezetten tette a dolgát. Ők alkotják most is a negyedik sorunkat.

"A legutóbb jól játszottunk a Villach ellen, de most már minden bizonnyal jobbna ismernek minket. Így nagyon nehéz találkozóra számítok." - jelezte Énekes Lajos.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >