Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Hétfőtől felújítás miatt lezárják a Rákóczi utcát
Hétfőtől felújítás miatt lezárják a Rákóczi utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 06.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is tájékoztatja a lakosságot és gépjárművezetőket, hogy a Várkörút rehabilitációs munkáival összefüggésben 2015. március 9-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 2015. március 14-én 24.00 óráig a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül a Rákóczi utca teljes szakasza.

 

A Rákóczi utca – Várkörút – Szekfű Gyula utca – Széna tér által határolt lakóterület  a Szekfű Gyula utca irányából az Ősz utcán, Semmelweis Ignác utcán, Mancz János utcán, valamint a Széna tér irányából a Mikes Kelemen utcán keresztül közelíthető meg, és az érvényben lévő forgalmi rendnek megfelelően hagyható el. A Távírda utca a Budai út irányából a Kégl György utcán keresztül lesz megközelíthető.  A kivitelezési munkálatok ideje alatt a József Attila utca és a Várkörút a Budai út irányából zsákutcaként működik. A Rákóczi utca József Attila és Gáz utca közötti szakaszára a Királysor irányába és az arról nyíló parkolókba behajtani nem lehet, de a bent lévő gépjárművek  parkolása megengedett és a területről történő kiközlekedés biztosított marad. 

A lezárt területet az aszfaltozási munkálatok elvégzését követően fokozatosan ismét megnyitják a gépjármű forgalom előtt, az autóbuszok azonban a teljes időszak alatt terelő útvonalon járnak! 

A lezárás miatt a Várkörúton, valamint a Rákóczi utcán közlekedő autóbuszjáratok 2015. március 7-én üzemkezdettől március 16-án üzemzárásig az alábbi módosított útvonalon közlekednek: 

23-as: Széchenyi út – Budai út
24-es és 25-ös: Széchenyi út – Budai út – Gáz utca – Királysor
31-es: Deák Ferenc utca – Budai út – Gáz utca – Királysor
32-es: Deák Ferenc utca – Budai út – Gáz utca – Széna tér
35-ös: Prohászka Ottokár utca – Budai út – Gáz utca – Királysor

Az autóbuszok a terelőútvonalon rendszeresített valamennyi megállóhelyen megállnak. 

Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úticéljuk megközelítése során a zárásokat, forgalmi rend változásokat vegyék figyelembe és a  területre lehetőség szerint csak célforgalom esetén hajtsanak be.   

 
< Előző   Következő >