Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ingyenes egészségügyi szűrések Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 14.

ImageSenki se szeret várni. Mert az idő ugye pénz, és a türelemnek meg aztán már végképp híján vagyunk. Ha egyáltalán nem halunk bele addig „bajunkba”, míg a háziorvosi beutalóval eljutunk a megfelelő szakemberhez. - Pákozdon, a katolikus templom mellett térítésmentes bőrgyógyászati, allergia, koleszterin, melanóma szűrésre, hajvizsgálatra, légzésfunkció vizsgálatra, valamint gyermekgyógyászat és szaktanácsadásra várnak mindenkit a szervezők október 19-én.

A szűrés koordinátora dr. Hernádi Mária kozmetológus, bőrgyógyász és énekművész. Érdemes persze itt is bejelentkezni előzetesen a 22-258-048-as és a 258-049-es telefonszámon, de bizonyára hamarabb „kapunk időpontot”, mint a „hagyományos szakrendelőknél”.

A szűrésekkel párhuzamosan a katolikus templomban 9 órától jótékonysági koncertet tartanak Szent Lukács emlékére, Pátkai Imre zongoraművész közreműködésével és dr. Hernádi Mária énekével. A jótékonysági koncert célja a Szent György Kórház részére egy korszerű lézeres szemvizsgáló vásárlása.

A hangverseny fővédnöke dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >