Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow 3. Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásár
3. Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. március 27.

Image

Minden eddiginél szélesebb programkínálattal várja vendégeit a 3. Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásár március 28-29-én, szombaton és vasárnap a Hiemer Rendezvényközpontban. Közel 60 kiállító mutatja be ajánlatait a bálteremben, a házasságkötő teremben és a Gesztenyés udvaron. Ezen kívül ingyenes vásári tombolával, remek nyereményekkel - köztük kül- és belföldi utakkal - a hétvégére időzített utazási kedvezményekkel, vasúttörténeti kiállítással, borkóstolóval és Hetedhét Játékmúzeumba szóló térítésmentes családi belépővel csábítják az érdeklődőket.

 

A részleteket sajtótájékoztatón ismertette  Posch Ede, a Lénia 2 Kft. ügyvezetője és Turi Krisztina, a Hiemer Rendezvényközpont rendezvényszervezője. 

„Egyre növekvő érdeklődés mellett rendezzük meg a hétvégén a 3. Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásárt. Két évvel ezelőtt 19, tavaly 29 kiállítónk volt, idén azonban közel 60 kiállító mutatja be ajánlatait, minden talpalatnyi hely elkelt.”
 – emelte ki Posch Ede főszervező, ötletgazda, a Lénia 2 Kft. ügyvezetője. Elmondta továbbá, hogy a rendezvényüknek három díszvendége lesz, az ország piacvezető kulturális körutazás szervezője, a Fehérvár Travel, a Nyugat-Balaton Régió és a Nyugat-Magyarországi Régió. Vélhetően nagy sikerre számíthat – nem csupán a gyerekek körében – a„Megy a gőzös” című vasúttörténeti kiállítás és működő modellbemutató is. A kiállítók között megtalálható a legtöbb fehérvári utazási iroda, a város és Fejér megye, a Balaton és a Nyugat-Magyarországi régió gazdag turisztikai kínálata, de érkezik kiállító Sopronból, Körmendről, Zala megyéből, Szegedről, Hajdúszoboszlóról és Nyíregyházáról is. A híres-nevezetes magyarországi fürdőket Zalakaros, Bükfürdő, Hajdúszoboszló és Sárvár képviseli.

Az ingyenes vásári tombola fődíjai között kétszemélyes külföldi út, nagy értékű utazási utalványok, két-, vagy négyszemélyes balatoni családi nyaralás is van a további 25-30 izgalmas nyeremény mellett. A látogatók térítésmentes családi belépőt kapnak a szintén a Hiemer-házban található Hetedhét Játékmúzeumba.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy immár harmadik alkalommal adhatunk helyszínt a turisztikai kiállításnak. A tavalyi évhez képest kétszer nagyobb területen, a Bálteremben, valamint a Házasságkötő teremben és annak előterében is lesznek kiállítók. Másik változás, hogy a kiállítás a Jókai utca felől a Gesztenyés udvaron át közelíthető meg. Az ingyenes tematikus kiállításokra sok székesfehérvári látogat el, akik így jobban megismerik a műemléki épületet és szolgáltatásait.” 
– emelte ki Turi Krisztina, a Hiemer Rendezvényközpont rendezvényszervezője. Arra hívta fel továbbá a figyelmet, hogy az első napon egy másik programmal is várják a látogatókat a Hiemer-házban. Az „Uniós Fejlesztések Nyílt Napja” című programsorozat keretében szombaton délután három alkalommal idegenvezetők közreműködésével tekinthetik meg az érdeklődők a Hiemer-házat.

A 3. Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásár szombaton és vasárnap 10.00-17.00 óra között fogadja a látogatókat, a belépés ingyenes.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >