Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Jövő csütörtökig várják a jelentkezőket a Sportmajálisra
Jövő csütörtökig várják a jelentkezőket a Sportmajálisra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 27.

Image

Május elsején ismét dübörög a székesfehérvári Sportmajális a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központ egész területén. Április 2-ig várják a csatlakozni kívánó sportegyesületek jelentkezését, regisztrálni a város honlapján lehet.

 

 

Mozdulj Fehérvár! Ötödször hangzik el a felszólítás, amellyel mindenkit aktív kikapcsolódásra bíztatnak május elsején. A Sportmajálist ezúttal is a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központ területén rendezik meg ismert sportolókkal, egyesületekkel, extrém programdömpinggel. A hagyományos nyitó felvonulást nem mindennapi versenyek, bemutatók követik, ahol profik és kezdő mozgolódni vágyók együtt edzhetnek. Ez a nap a mozgásé, a sporté, a szórakozásé és természetesen a kikapcsolódásé.

A Fehérvári Programszervező Kft. várja a Sportmajálison bemutatkozni vágyó sportegyesületek jelentkezését, hogy idén is több száz sportolóval, megszámlálhatatlan sportággal ismerkedhessenek meg a látogatók a legnépszerűbbektől a legextrémebbekig. Regisztrálni 2015. április 2-ig, jövő csütörtökig lehet a www.szekesfehervar.hu  oldalon elérhető jelentkezési lap kitöltésével.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >