Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ligakupa - százszázalékos a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 16.

ImageMásodik mérkőzése után is százszázalékos a címvédő FC Fehérvár a Ligakupában. Csapatunk - Lattenstein és Disztl Dávid (képünkön) góljaival - Baktalórántházán győzött 2-0-ra: jöhet a Fradi! - A Ligakupa második fordulójában, Baktalórántházán vívott mérkőzésen az ezúttal Sándor István által irányított csapatunk jól, lendületesen kezdett, de a folytatásban sajnos "idomult" a baktalórántháziak szürke játékához.

Az első negyedórában három kapufáig jutottunk, de a góllal sokáig adós maradt a csapat - alkalmasint azért, mert a középpályásokból - talán Dvéri kivételével - hiányzott az egyéni vállalkozókedv. A két csatár keveset mutatta magát, a kontrákban is nehéz volt őket megjátszani. A Vidi játékán - az első percek fölénye után - azt lehetett érezni, majd csak rúgunk gólt...

Szünet után viszont pontosabbak és "élesebbek" lettek a fiúk. Nagy Dani rögtön a második játékrész elején eldönthette volna a meccset, de Lattenstein góljára sem kellett sokáig várni. A vezetés tudatában magabiztossá is vált a Vidi, nem lehetett kétséges, hogy a találkozó után csapatunk három ponttal gazdagodva indulhat a hosszú, hazáig tartó buszútra.

A győzelem ténye mellett - Sándor István felettébb elégedett volt játékosokkal - örvendetes az is, hogy ismét sok fiatal kapott játéklehetőséget, és Benczéék élni is tudtak a bizalommal.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >